Plimbari cu Barca pe Lacul Snagov

Bucura-te de frumusetea Lacului Snagov asa cum trebuie: de pe o barca de lux, savurand un pahar de prosecco!

Cu siguranta cel mai pitoresc loc din imprejururile Bucurestiului, lacul Snagov are o frumusete linistitoare, intregita cu padurile din imprejurimi. Pe malurile lacului se pot gasi: nuferi albi, mov si galbeni (specie protejata prin lege), lotusi ce au o floare superba cu petale roz adusa chiar de Elena Ceasusescu din vizita ei din Korea de Nord.

Partea de Nord a lacului este mai dezvoltata residential. Suprafata lacului creste in latime si in adancime permitand barcilor si jet-ski-urilor sa circule mai liber. Tot aici se gasesc proiectele rezidentiale de milioane de euro ale mondenitatilor Romaniei; toate fiind proiectate pentru a se impune cat mai mult fata de trecatorii de pe lac.

Printre aceste "mondenitati" se numara Irinel Columbeanu, Simona Halep, Cosmin Olaroiu, Nicolae Ceasusescu si Vlad Tepes, care, pentru prima data in istorie sunt in aceeasi propozitie.
Manastirea Vlad Tepes, de pe insula cu acelasi nume, este locul unde sta inmormantat trupul domnitorului. Recent, s-au descoperit ramasitele unui asezamant Dacic pe aceeasi insula.

Exista si o oferta generoase de restaurante asezate pe malul lacului unde va puteti opri si savura o masa sau un al doilea pahar de prosecco.
 

Indiferent ca este un cadou pentru cineva drag, sau un cadou pentru tine, merita sa faci o plimbare cu barca pe lacul Snagov.

 

- Plimbarea cu barca dureaza aproximativ o ora si este cu program flexibil;

- Barca este un cruiser high-end cu cabina, masa si canapea din piele. Aceasta este curatata si dezinfectata dupa fiecare plimbare. Capacitatea maxima este de 6 persoane + sofer;

- In pachet sunt incluse bauturi racoritoare, alaturi de o sticla de prosecco pe gheata;

- Plimbarea se termina la clubul nostru nautic de pe malul lacului; unde va puteti prelungi ziua cat doriti, fie pe terasa, fie in barul panoramic;

- Pretul pachetului (cu bautura inclusa) este de 800 lei in zilele de weekend (V-D);

- Pretul pachetului (cu bautura inclusa) este de 700 lei in timpul saptamanii (L-J).

 

Ne gasesti pe:

Google Maps

Facebook

Instagram

 

Snagov Luxury Boat Tours
0729.237.999
0723.218.689